Köp- och leveransvillkor

- 14 dagars öppet köp

- Vi skickar din beställning inom 3-5 dagar

- Fraktfritt vid beställning för över 600 kr

- Normalpaket kostar 49 kr

Våra produkter och priser
Alla priser i butiken, på websidan och i annonser är i SEK och inklusive moms (25% och på böcker 6%). Vi reserverar oss mot eventuella felaktigheter som kan finnas både i text och pris. Skulle något fel upptäckas är vi mycket tacksamma för information från dig om detta. Samtliga produkter kan användas i Sverige. I de fall det behövs en bruksanvisning medföljer det. För att handla hos oss måste du vara över 18 år. När du lägger en order i vår webbutik (kattboken.nu) godkänner du också våra köpvillkor.

Vill du beställa någon produkt i större kvantiteter är du välkommen att höra av dig till oss för en offert.
Skriv till oss på hej@kattboken.nu

Beställningar
Beställningar är bindande. Vi levererar inom Sverige men även i Europa efter kontakt med oss. Beställning som göres i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att kattboken.nu lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles. Vi loggar IP-nummer vid beställning.

Hos kattboken.nu kan du betala på olika sätt:
Förskott till vårt Bankgiro 159-1999
Payson med kortbetalning (Visa, MasterCard) samt Bank Direkt.

Färgåtergivning på datorskärm
Tyvärr kan vi inte garantera att färgproverna du ser på din skärm överensstämmer med verkligheten, då detta beror på färgåtergivningen på din skärm samt dina individuella skärminställningar. Är du osäker på någon produkt vänligen kontakta kundtjänst på hej@kattboken.nu för mer information.

Äpplen och päron
Våra priser tål att jämföras, men jämför inte äpplen med päron. Vi har valt att ha hög kvalité på våra produkter istället för att pressa priset vilket påverkar produkternas duglighet. Vid första anblick kan produkterna se lika ut, men förvissa dig alltid om att du jämför äpplen med äpplen och päron med päron. Hög kvalité för din och din katts säkerhet!

Leveransvillkor
Vi packar och skickar normalt varorna till dig inom 3-5 arbetsdagar. Har du valt att betala med förskott är leveranstiden densamma men räknat från det att vi mottagit din betalning. Din beställning levereras fraktfritt vid order på över 600 kronor. Skulle en vara bli försenad har du som kund alltid rätt att häva köpet utan kostnad om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Icke utlösta försändelser debiteras en returavgift på 249,00 kr.

Fraktvillkor
Beställningar under 1 kg levereras med PostNord, Posten Varubrev.

Större paket och skrymmande levereras med DHL Service Point och kommer normalt fram på 1-2 dagar till ditt utlämningsställe. Du kan söka DHLs utlämningsställen på http://servicepoint.se/ - hittar du där något särskilt utlämningsställe du önskar, kan du skriva det i kommentarsfältet i kassan till oss.

SMS-avisering
Vi rekommenderar att du väljer att bli aviserad via SMS till din mobiltelefon. Samma dag som paketet kommer till ditt utlämningsställe skickas ett sms till dig med en kod som du använder (tillsammans med leg) för att hämta ut ditt paket.

Paket som inte hämtats ut hos ombud
Paketen returneras till kattboken.nu efter 14 dagars liggetid hos ombudet. Har Ditt paket returnerats till oss måste du kontakta oss för ny leverans. Du måste då betala ny frakt för Din försändelse. Tänk på att ange ditt ordernummer för den beställning som ska skickas. Returneras paketet förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift på 249 kronor för att täcka våra administrativa kostnader och returfrakt.

Outlösta försändelser
Det är upp till dig som kund att ange en giltig och korrekt leveransadress. Får vi av någon anledning tillbaka ett paket som ej hämtats ut och går i retur till oss förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift på 249 kronor, oavsett köpesumma, för att täcka våra administrativa kostnader och returfrakt. Observera att ej avhämtad försändelse INTE gäller som retur eller ångrat köp – du måste alltid hämta ut ett beställt paket, därefter går det bra att returnera det.
 
Transportskadat leverans
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till utlämningsstället  och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Force Majeure
Händelser såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt likvärdiga händelser utanför kattboken.nus kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure. Detta innebär att kattboken.nu befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal. Om beställda varor inte kan levereras sker återbetalning till dig som kund.

Vid eventuella tvister tillämpas svensk lag och ärendet hänskjuts till svensk domstol.

kattboken.nu drivs av TUPP reklam AB, orgnr 556915-2001