Reklamation och returrätt

Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om du kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får du alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt plusgiro-, bankgiro-, personkonto eller bankkontonummer.

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (gäller ej vid specialbeställda varor) Vi följer Konsumentverkets rekommendationer, www.konsumentverket.se

Returer skickas till:
katboken.nu/TUPP reklam AB
Industrivägen 12
901 30 UMEÅ

Kom ihåg att du måste ha kontaktat oss innan och fått ett returnummer samt att du själv betalar för returfrakten.

Observera att ej avhämtad försändelse INTE gäller som retur eller ångrat köp – du måste alltid hämta ut ett beställt paket, därefter går det bra att returnera det. Får vi av någon anledning tillbaka ett paket som ej hämtats ut och går i retur till oss förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift på 249 kronor, oavsett köpesumma, för att täcka våra administrativa kostnader och returfrakt.

Vid eventuella tvister tillämpas svensk lag och ärendet hänskjuts till svensk domstol.